Unieke behandeling voor een mooie(re) en gezonde huid voor iedereen!

Huidveroudering daadwerkelijk aanpakken?

Zonder botox of fillers?!

Het kan! bij de Huidpraktijk Heerenveen

 

Hoe bereik je een mooie en gezonde huid? Het is onze specialisatie om met de nieuwste technologie een behandeling op maat te kiezen voor een betaalbare prijs.

Iedere huid is anders en het is voor ons als huidtherapeuten belangrijk om te starten met een uitgebreide huidanalyse en opvolgend een persoonlijk behandelplan op te kunnen stellen. Betrouwbare informatie is ons uitgangspunt, zodat u goed weet wat u mag verwachten en wat wij van u verwachten. Een optimaal resultaat bereik je altijd samen.

Met ons nieuwste huidanalyse apparaat kunnen we zelfs in de huid kijken! Door middel van speciale fluorescente en gepolariseerd licht kunnen we huidaandoeningen en behandelresultaten direct zichtbaar maken. Zie voorbeeld:

huidanalyse

Behandelingen die wij o.a. aanbieden zijn: laserbehandelingen voor pigment, vaatjes, haartjes en rimpels/littekens. Chemische-, biologische – en mechanische peelings waarbij de huidtherapeut kiest uit 20 verschillende opties, zodat er altijd een geschikte behandeling voor de cliënt kan worden gekozen. Tevens kunnen er verschillende behandelingen binnen één behandelplan worden gecombineerd. Altijd met als uitgangspunt om het beste resultaat te bereiken!

Om je huid weer te laten stralen kun je met 3 a 4 behandelingen al een mooi resultaat bereiken! Bijvoorbeeld wanneer de huid beschadigd is door zonlicht denk aan pigmentvlekken, verslapping en rode vaatjes. 

Ook bij de huid die te maken heeft met acne, acne rosacea of acne littekens zijn mooie resultaten te behalen. Indien de patiënt een aanvullende verzekering heeft biedt de zorgverzekeraar meestal een vergoeding variërend tussen €200 – €1000 per jaar. (zie hiervoor uw polisvoorwaarden)