Compressiekleding

compressie-kleding

curetex_logo

De Huidpraktijk Heerenveen kan inspelen op de nazorg van diverse aandoeningen waaruit blijkt dat de huidfunctie negatief beïnvloedt wordt door: verlittekening, door bestraling van de huid, eczemateuze aandoeningen, jeuk, pijn of waar lokaal een vochtophoping blijft hangen.

Om te huidfunctie weer om te buigen in positief en deze weer te optimaliseren hebben we een scala aan compressiekleding.

Compressiekleding die toegepast kan worden op die plaatsen waar een optimale verdeling van druksterkte nodig is om de huidfunctie te optimaliseren. Hierbij is het de kunst om de lymfafvoerwegen, de pijnpunten(triggerpoints) en het meridiaanverloop te ontlasten en niet te irriteren.

Daarnaast is de compressiekleding huidvriendelijk, heeft een optimale pasvorm, is vrij van textielgif en lucht en warmtedoorlatend.

Bovendien kan deze kleding ook als ontlastend worden toegepast bij al bestaande problemen zoals bij zeer zware borsten ter voorkoming van smeteczeem, overgewicht en sterk zweten, rug,nek,schouder en hoofdpijnklachten en voor de gevoelige huid.

Uitvoeringen

bermuda’s, leggings, fietsbroeken, boxershorts, t-shirts, rompertjes, sokken, armkousen, beenkousen, (vinger)handschoenen, knie en elleboogstukken, hoofdbandage’s en vele andere uitvoeringen.

compressie-kleding-2