Borstprothesen

De Huidpraktijk Heerenveen zet het aanmeten en leveren van borstprothesen zowel therapeutisch als esthetisch in.

BorstprotheseDe Huidpraktijk Heerenveen behandelt een grote groep borstkanker patiënten. Alle nazorg die nodig is na een dergelijke operatie kan bij ons plaatsvinden. Zo ook voor het aanmeten en leveren van een borstprothese. De huidpraktijk Heerenveen zet de borstprothese ook tijdens onze behandeling in als een belangrijk therapeutisch hulpmiddel. Doel daarbij is een adequate lymf doorstroming te creëren om eventuele toekomstige problemen te voorkomen.Uit de anamnese van de patiënt is vaak al te achterhalen of de huidtherapeut een winst kan behalen t.a.v. deze preventieve maatregelen.Tegelijkertijd wordt er gekeken naar het esthetische aspect zodat u na de behandeling onze praktijk altijd netjes verlaat.

De Huidpraktijk Heerenveen kan inspelen op de nazorg rondom het ziekteproces t.a.v. de borstkankerpatiënten en heeft de mogelijkheden om u goed te informeren.
Dit voorkomt veel ongemak, tijdverlies zodat u als patiënt zowel voor de behandeling als de nazorg niet naar verschillende hulpverleners hoeft.

De Huidpraktijk Heerenveen is een  SEMH erkend leverancier  van borstprothesen.