Huidpraktijk

Visie

De Huidpraktijk Heerenveen van T.M.Hengst-Oppenhuizen is een praktijk voor de probleemhuid. Heel gericht en een op maat gemaakt advies voor uw probleem. Doel is om een optimaal resultaat verkrijgen en, wat belangrijk is, ook zolang mogelijk het effect doen behouden. Hiertoe beschikken we over modernste huidtherapeutische technieken. Vervolgens streven we ernaar dat u de mogelijkheid krijgt om zelf professioneel te worden t.a.v. uw eigen huidproblematiek.

U wordt als het ware een soort manager van uw eigen huid. Om het discomfort van de probleemhuid te ondersteunen kunnen naast behandelingen ook specifieke semi-medische huidverzorgingsproducten bij ons worden aangeschaft. Alle behandelingen vinden plaats door ervaren HBO therapeuten in een moderne en rustige omgeving

Werkwijze

Bij het eerste bezoek vind er eerst een intake gesprek plaats.
Voordat er een behandeling plaatsvindt, wordt altijd eerst met u een vragenlijst doorgenomen om te kijken of u vraag daarin te vinden is. Tijdens dit gesprek kunt u ook aangeven welke wensen u heeft t.a.v. de huid en krijgt u tekst en uitleg over de huidtherapeutische mogelijkheden met daaraan gekoppeld het kostenplaatje.

Verwijzingen

In principe behandelt de huidtherapeut in samenspraak met de arts de probleemhuid.Dit is nodig omdat er huidtherapeutische behandelingen zijn die door een groot aantal Zorgverzekeraars vergoed worden als de arts de verwijzer is.

In sommige situaties is deze samenspraak met de arts niet noodzakelijk.

Tijdelijke huidproblemen of die cosmetische van aard zijn, behoren ook tot de expertise van de huidtherapeut waardoor een mogelijkheid wordt geboden om snel en doeltreffend een oplossing te bieden.