Hoe je handen te verzorgen tijdens de Coronacrisis

Vaak je handen wassen met water en zeep is de beste manier om het besmettelijke virus tegen te gaan. Van al dat wassen kan de huid van de handen erg droog worden en soms zelfs beschadigd en daardoor pijnlijk.

Hoe kunnen we de handen weerbaar en soepel houden tijdens deze crisis?

Na elke wasbeurt moeten we de handen incremen. Waarom? Via onze huid verliezen we een halve tot een hele liter water per dag. Normaliter maakt de huid een vettig laagje aan dat als een dekseltje op de huid ligt. Zo kan niet al het water dat in de huid zit verdampen en blijft de huid soepel. Water en zeep maken dat vetlaagje kapot en door het veelvuldige handen wassen kan het ook niet herstellen. Dus moeten we het vet aanvullen van buiten af 

Hoe droger de huid hoe vetter de creme

Een vette zalf of crème werkt het beste want die zijn in staat om het vocht in de huid vast te houden. Gebruik liever geen melk of lotion want die bestaan hoofdzakelijk uit water. Zonder parfum want parfum kan de droge huid irriteren.  Lipikar AP+M werkt ook super goed en is geschikt voor het hele gezin.

Routine 

Zet een tube handcreme klaar naast de kraan en maak het incremen onderdeel van de routine. Doe dat elke keer na het handenwassen en leer het kinderen ook aan.

Onze aanbieding

Onze handcreme Xerand werkt tegen uitdroging en herstelt de huid direct. Voor een erg droge huid (psoriasis, eczeem) raden we Iso-Urea MD Balsem aan. Deze breng direct verlichting en herstelt de huid snel. Nu met gratis Lipikar zeep promotie tube

NA DE CRISIS

GEEF UW HANDEN na de corona crisis een echte oppepper.
Een chemische peeling i.c.m. een onze laserbehandeling helpen om de huid van uw handen weer in perfecte conditie te krijgen! Deze combinatie maakt uw huid zichtbaar steviger, verwijdert pigmentvlekken en verhoogt de weerbaarheid van uw huid. Het resultaat is een egale en vollere huid, zelfs de adertjes op uw handen worden gladder! 

Verwonder u, het is echt een lifting effect. Bel voor een afspraak om deze specifieke peeling of laserbehandeling in te zetten en krijg zo de functie van de huid van uw handen weer `up to date`.

Voor een langdurig resultaat raden wij het gebruik van een spf crème overdag aan. Ook handcremes met werkstoffen die de pigmentvorming verlangzamen zijn aan te raden

Dit kan met onze speciale Peeling behandeling of FRACTIONAL laser Vanaf 200,00 per keer .

Informeer naar de mogelijkheden. Afhankelijk van de ernst kunnen we uw handen behandelen met een milde tot een zeer sterke oppepper!