Corona Protocol

Tijdens deze nieuwe lockdown die tot 19 januari duurt en misschien zelfs langer mogen wij gewoon zorg leveren. Om uw en onze gezondheid zo goed mogelijk te beschermen volgen wij de richtlijnen en de hygiëne voorschriften van het RIVM en GGD voor zorginstellingen buiten ziekenhuizen en de adviezen van de NVH (Vereniging voor Huidtherapeuten). Lees hier meer over onze maatregelen.

Ons protocol

Iedereen krijgt ons Corona protocol toegestuurd waarin de hygiëne-voorschriften en nieuwe maatregelen staan. Ook wordt u van te voren gescreend. Hetzij telefonisch of zodra u binnenkomt om te horen of u geen klachten heeft. 

Wat kunt u zelf doen?

U bent van harte welkom bij de Huidpraktijk als u zelf ook de adviezen en hygiënemaatregelen van het RIVM opvolgt. Mocht u klachten hebben zeg dan zo spoedig mogelijk uw afspraak af, het liefst 24 uur van tevoren. Twijfelt u of uw behandeling kan doorgaan? Neem dan vooraf telefonisch of per mail contact met ons op. Dan overleggen we samen wat de beste oplossing is. Indien nodig kunnen we ook adviezen voor zelfzorg geven indien de behandeling niet kan doorgaan.Lees aandachtig ons Corona protocol door.

PROTOCOL CORONA   

Alleen samen krijgen we het virus onder controle. We vragen u dan ook om onderstaande tekst goed door te nemen voor u op afspraak komt.

  • Annuleer de afspraak telefonisch indien u verkouden bent of koorts hebt of de afgelopen twee weken ziek bent geweest. 
  • Annuleer de afspraak telefonisch indien één van uw huisgenoten ziek is.
  • Het toilet is in verband met de hygiëne-maatregelen gesloten.
  • Kom alleen de praktijk binnen. Indien u van vervoer afhankelijk bent, wordt de begeleiding of partner verzocht buiten de praktijk te wachten. 
  • Desinfecteer bij binnenkomst gelijk uw handen bij de daarvoor aanwezige pomp. 
  • Ga op anderhalve meter afstand zitten van andere patiënten.
  • Als er meer dan 2 patiënten in de wachtruimte zitten, blijf dan buiten wachten.
  • Kom niet veel te vroeg op de afspraak. Dit in verband met de beperkte capaciteit. Bent u wel te vroeg aanwezig (meer dan tien minuten), dan vragen wij u om buiten te wachten en een paar minuten voor de afspraak te melden bij onze balie. 
  • Neem uw eigen handdoek mee.


Houd voldoende afstand en neem alle regels goed in acht. Alleen dan kunnen wij een veilige omgeving bieden aan u en onze medewerkers. Als iedereen zich aan de regels houdt, is het mogelijk de huidtherapeutische zorg te kunnen leveren zoals wij die voorstaan.

Alvast bedankt namens alle huidtherapeuten van de Huidpraktijk 

T.M.Hengst-Oppenhuizen