Ongewenste beharing

Ongewenste beharing op delen van uw lichaam, waar u die niet wil hebben, kunnen verwijderd worden door middel van de IPL en Nd Yaglaser. De manier om snel en  op doeltreffende wijze er  duurzaam van verlost te worden.

Haren hebben door de eeuwen heen altijd een belangrijke rol gespeeld.
Zo beschouwde men heel vroeger, haren als de mythische zetel van de ziel. Boeddhistische monniken en de priesters van het christendom moesten daarom hun haren offeren. De eersten werden volkomen kaal geschoren, de anderen mochten rond de tonsuur een smalle krans van haren laten staan.
Alexander de Grote paste als strategie toe dat zijn soldaten verplicht een bezoek aan de kapper moesten brengen, nadat hij met enig ongenoegen had geconstateerd dat Perzische krijgers zijn soldaten wel erg handig bij de baard vastpakten alvorens ze de keel door te snijden.

Tegenwoordig speelt haar vooral een belangrijke rol in die zin van een volle haardos op je hoofd hebben en is het ongewenst om (te) behaard te zijn op de rest van het lichaam.

Ongewenste haargroei op het gezicht, armen, benen, rug, bilnaad, bikinilijn of elders op het lichaam kunnen we nu snel, gemakkelijk en duurzaam ontharen met onze ontharingslasers.
Dat geldt ook voor ingegroeide haren in lies en okselregio of bij het negroïde ras, aangeboren behaarde vlekken, de zogenaamde ‘Tierfell naevus’, ‘naevus van Becker’ maar ook behaarde transplantaten.

De huidpraktijk Heerenveen werkt met zowel de IPL methode als de Nd Yaglaser. Door met deze twee technieken te werken kunnen we nauwkeuriger werken om tot een optimaal resultaat te komen. Bovendien biedt deze benadering de mogelijkheid ieder haar en huidtype te kunnen behandelen. Dus ook de donkere huid.

Blonde, grijze of rode haren zijn niet geschikt om met laser te doen verwijderen. Voor deze haren is nog steeds de elektrische epilatie de meest doeltreffende methode.

Om voor vergoeding in aanmerking te komen is een verwijzing nodig door huisarts of specialist. U kunt echter ook rechtstreeks contact met ons opnemen voor een consult of een behandeling.