Laser voor acnebehandelingen

De huidpraktijk Heerenveen werkt met een Nd Yaglaser en een Ipl-laser waarmee wij de mogelijkheid hebben om diverse acne soorten succesvol te behandelen.
Dit geldt zowel voor de actieve acne als ook de restverschijnselen van acne die in het verleden ontstaan zijn.

Door de werking van onze lasers kunnen we het aantal bloedvaatjes,dat verantwoordelijk is voor de groei van de talgklieren, doen verminderen. De talgklier wordt als het ware op dieet gezet. Het dood tevens de gifstoffen van de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de ontstekingen. Hierdoor wordt direct na de behandeling de huid rustig, gladder en wat belangrijker is het voorkomt littekens want het zijn de ontstekingen die deze littekens veroorzaken!
Door de prikkeling van de oppervlakkige bloedvaatjes komt ook warmte vrij waardoor de collageenvorming toeneemt en de huid acne littekentjes vlakker maakt en doet vervagen. Hierdoor verbetert de huidstructuur.

Om het laserlicht efficiënt en effectief te doen laten absorberen is nodig om de huid voor te behandelen met peelings. Zo hoeven niet onnodige kosten voor de laserbehandeling worden gemaakt en krijgen wij een goede indruk van de "gebruiksaanwijzing" van uw huid.

De huidpraktijk Heerenveen heeft hiervoor een aantal interessante combinatie abonnementen.