Adviezen om de huid gezond te houden

De huid is meer dan alleen maar een verpakking. Het is ons grootste orgaan en heeft
vele belangrijke functies. Het is niet een stuk speelgoed waarmee we vrijelijk kunnen
experimenteren,maar een orgaan waarmee we niet voorzichtig genoeg om kunnen springen.

Op de eerste plaats zullen we de huid dan ook zo schoon mogelijk moeten houden, want hoe schoner de huid, des te beter zij haar vele functies kan uitoefenen.

Op de tweede plaats zullen we zeer voorzichtig moeten zijn met de producten die we gebruiken om de huid te reinigen, te verzorgen en te verfraaien.Dit om bij verkeerd gebruik irritaties te voorkomen.

De huidpraktijk Heerenveen heeft de mogelijkheden en de kennis om de huid optimaal te laten functioneren.

De Huidpraktijk Heerenveen werkt met producten die beantwoorden aan de fysiologische eigenschappen van de huid. De producten kunnen positief inspelen  op de eigenschappen van de probleemhuid,  de ouder wordende huid en de babyhuid.Ze voorkomen terugval en wordt zelfs door de meest gevoelige huid goed verdragen.

De huidpraktijk Heerenveen werkt met:

  • Widmer

    Een pionier op het gebied  van huidverzorgings-producten die met wetenschappelijk bewijs de doeltreffende en betrouwbare werking van hun producten kan aantonen.
    Denk daarbij aan,anti-aging crèmes, de tere babyhuid ,zonneproducten of gewoon om de huid gezond en stralend te houden. Deze verzorgins-producten zijn ook ideaal voor de probleemhuid en voor alle vormen van chronisch eczeem,chronische jeuk, atopische dermatitis bij kinderen of littekens van allerlei aard.

    Met deze producten kan de Huidpraktijk Heerenveen een gezonde en weerbare huid waarborgen.


    Wist u dat deze producten ook dierproefvrij zijn?