Kalknagels

Exclusief bij ons in de Huidpraktijk
REVOLUTIONAIRE BEHANDELING VAN KALKNAGELS MET LASER.

 

Kalknagels heeft niets met kalk of verkalking te maken. Je kan beter spreken  over schimmelnagels, mycosenagel of onychomycose. Onychomycose komt veel voor op teennagels, maar ook handen kunnen besmet raken.

Een kalknagel is het gevolg van een schimmelinfectie,die zich nestelt onder de huid bij de nagelwortel. Besmetting door bezoek aan sauna, zwembaden, gymlokalen, sportzalen en gemeenschappelijke douches  is veroorzaker nummer 1!

Het ziet er  onverzorgd uit en er zijn weinig middelen  waardoor deze schimmelnagels verdwijnen. Ook kan die ene schimmelnagel de gezonde nagels besmetten,waardoor er steeds meer schimmelnagels ontstaan.

Wij kunnnen tegenwoordig  met onze revolutionaire Nd Yag laser deze nagels behandelen.

Niet alleen de schimmelnagel, maar ook de andere nagels op voet of hand moet  worden meebehandeld. Doordat de laser de nagels opwarmt, zal de schimmel vernietigd worden.  De nagels  hebben 4 behandelingen nodig  in een kort tijd bestek van   4 a 8 weken.De behandeling kan gevoelig zijn. Het zal zeker  9 tot 12 maanden duren voordat de schimmel eruit gegroeid is. Na deze maanden kunt u verlost zijn van uw schimmelnagels.

We willen resultaat gericht werken en dat verwachten we ook van u.

Dit betekent dat:

  • De kalknagels niet verdikt mogen zijn: Voorafgaand aan de laserbehandelingen  worden de nagels eerst door de, met ons samenwerkende  pedicure, geslepen. Hierdoor wordt het laserlicht en warmte optimaal geabsorbeerd  en daarmee de vernietiging van de schimmel gegarandeerd.
  • Alle nagels worden behandeld,omdat vaak ook al de naastgelegen nagels zijn aangedaan, ook al is dat nog niet te zien.
  • Hou de nagels kort en dun en  de nagelriem soepel. ( knip nooit de nagelriempjes want zij hebben en beschermende functie en vijl de nagels met weggooivijltjes om herinfectie te voorkomen)
  • Daarnaast mag u alleen sokken en kousjes/kousen  dragen die elke dag  schoon zijn en die in 60 gr  gewassen kunnen worden. Alleen in de 60 graden was gaat de schimmel dood . Dus geen wollen sokken meer, want daarin blijft de schimmel verborgen en kunt u zich dus weer opnieuw besmetten.
  • Indien er ook schilfering te zien is op de voetzool rand of voetzool, is ook het gebruik van  een schimmeldodende  poeder of creme noodzakelijk om her-infectie te voorkomen. Zodra deze schilfering verdwenen is mag u stoppen.( crème of poeder  is verkrijgbaar bij de apotheek).
  • Last but not least: 
  • Bestrooi de binnenkant van uw  sokken en schoenen met schimmeldodende poeder.
  • Ga 1 x per 4 a 5 weken naar de pedicure om de nagels kort en  dun te houden . Om de groeisnelheid van de nagels optimaal te laten verlopen is het raadzaam om de nagelriemen  met een olie of creme soepel te houden .

Kalknagels zijn hardnekkig, 100% garantie kunnen we u dan ook niet geven.

Maar met  deze maatregelen kan uw moeite  beloond worden en  volgend jaar met gezonde nagels  rondlopen.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten want die is € 350, 00 all inn  ( 5 nagels maximaal)
Succes!!